Dat Thérèse goed kon koken, wisten de voetballers van SK Vlezenbeek ook al. Zij waren het die de bal voorgoed aan het rollen brachten.

En was er geen plaats in het café, in de living kon je ook eten serveren.

Snel werd er dan ook aan uitbreiden gedacht.  Het pand was immers groot genoeg.

De eerste feestzaal ging open in 1975.

Een paar jaar later sloot de dancing definitief haar deuren, en van toen af was CASY alleen nog eethuis en feestzaal.

Samen met hun kinderen, Jacqueline en Luc, en bijgestaan door vele vrienden werkten Paul en Thérèse vele jaren aan hun Casy. De uitbreidingswerken van Paul waren veel besproken in Vlezenbeek.

In 1987 neemt dochter Jacqueline de fakkel van moeder en vader over. Het café ging dicht en CASY werd uitsluitend restaurant en feestzaal. Eén jaar later ontmoet ze de prins van haar dromen en sindsdien staat chef Johan, gelukkig getrouwd met de patronne, aan het fornuis.

Twee flinke spruiten maken het geluk complete.

Samen gesteund door een enthousiast team medewerkers, maakten zij CASY tot een sterk begrip in de streek. Een plaats gekend voor haar sfeervolle feesten en haar fijne Bourgondische keuken. Wat dus ooit startte als een klein sympathiek eethuisje in het jaar 1971,onder de kerktoren van Vlezenbeek , is vandaag een restaurant en feestzalencomplex. Casy bouwde in meer dan 40 jaar een stevige reputatie op als feestenbouwers. En dit door de constante zorg om steeds topkwaliteit te leveren. Door de enorme vraag naar privézaaltjes werd er dan ook steeds verder uitgebreid en extra comfort aan de zalen toegevoegd. Na een jaar van bijbouwen en verbouwen zijn we dan ook zeer fier om te kunnen zeggen dat de complete make-over van Casy sinds 2013 een feit is. In 2014 schrijven we opnieuw verder aan onze succes story : Johan’s culinaire zoon Davy Declerq en zijn sympathiek vrouwtje Katrijn Raemdonck nemen vanaf 1 oktober 2014 de fakkel over. Zij zullen vanaf dan de dagelijkse leiding ,met hart en ziel voor hun rekening nemen. Terwijl Johan en Jacqueline het na meer dan 25 jaar , het wat rustiger aan gaan doen en nog enkel een adviserende rol zullen spelen.